Tid for gjenbetalingsringing

Ikke mist både medlemmer og inntekter! Orgpro har gode erfaringer med purring av medlemskontingent på telefon.

Svært mange medlemsorganisasjoner taper tusenvis av kroner på å ikke purre godt nok. Det er en vanlig antakelse å tro at folk som ikke betaler ikke ønsker å være medlem videre, og hvert år meldes tusenvis av mennesker ut av medlemsorganisasjoner av organisasjonen selv. Orgpro hjelper dere å beholde disse medlemmene. Dette er mennesker som har meldt sin interesse, så husk at du ellers må ut på gata og finne helt nye personer dersom du skal fylle opp for de som faller fra.

Ta kontakt med Orgpro, så hjelper vi dere å purre medlemmene.

Vi kan enten ringe for dere, eller hjelpe dere å organisere og sette igang med ringing ved hjelp av egne tillitsvalgte og frivillige. Dere kan også velge mellom prismodeller basert på provisjon eller på timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *