Grunnkurs II – Innstillinger og rapporter i Solidus (fre 13/4)

Meld deg på grunnkurs II – Basisopplysninger og rapporter i Solidus, fredag 13. april kl. 9-12

Kurset er rettet mot dem som er hovedoperatører av Solidus, men har liten eller ingen erfaring i bruk av systemet. Fokus blir på fanebladene «Basisopplysninger», «Annen info» og «Rapporter». Vi går gjennom hvordan man oppretter og vedlikeholder prosjekttekster, kan dele inn i ulike segmenter, aktiviteter, standardverdier, standardbrev, setter opp avtale straks, og hvordan man kan følge opp givere gjennom rapportene i Solidus. Dersom vi får tid går vi også gjennom hvordan man kan avstemme Solidus mot regnskap/bank.

For de som ønsker det, serveres det en enkel lunsj i etterkant av kurset, fra ca kl 12.10. Skriv i påmeldingen om du ønsker å delta på lunsjen.

Pris: kr. 950 (eks moms og inkl lunsj).

Påmelding til dago@solidus.no  innen fredag 6. april.

Sted: Karl Johans gate 5 (Solidus), 402 på ringeklokka.

Kursholder: Øystein Edvin Berg, Orgpro. Øystein har jobbet i 18 år innen ideell sektor. De siste 6 årene har han tilbragt som selvstendig konsulent, med fokus på små og mellomstore organisasjoner med basisbehov innenfor fundraising, ledelse, organisasjonsbygging og økonomiarbeid. Han har selv brukt Solidus i flere år, både innen giverservice, fadderskap og i medlemsorganisasjoner.

MELD DEG PÅ GRUNNKURS II HER

[addthis tool=»addthis_inline_share_toolbox»]